måndag 14 juli 2014

Måndag

Då var det måndag igen. Börjar jobba natt och långledigheten är slut för den här gången. Ska bli lite skönt att komma tillbaka till jobbet ändå trots allt. 

Igår var jag och Athlas iväg och hade en liten uppvisning för ridlägerbarn och deras föräldrar. Det vart fail hela skiten då han typ inte ville alls, vart seg, skulle äta gräs längs kanten på ridbanan osv. Skittråkigt vart det men nu vet jag vad jag ska öva på och hitta på för grejer till en annan gång. Som min mamma sa, man ska nog ha en sorts uppvisning för barn med lite roliga grejer, typ stå och vinka på en pall, sno grejer ur min ficka, jaga mej med spö osv och en annan lite mer seriösare uppvisning för vuxna. Så det är bara att träna vidare. Fick 300 kr för det och dom ska jag åka och lämna tillbaka för det var verkligen inte värt dom pengarna. 

Har varit ute och ridit på min fina häst två gånger den här veckan. Har inte ridit på typ 10 månader och trots att jag har känt att jag saknat ridningen stundtals så är det tråkigt nog inte ridningen på min fina nordsvensk jag har saknat. Känns lite hemskt men jag känner mer och mer att lämna iväg på foder är rätt beslut. Det är inte uteritter och klickerträning hemma jag enbart vill hålla på med, såna fall hade det inte gjort något att han är så dryg med lastningen, men jag vill faktiskt kunna ställa på hästen på transporten och åka iväg på träningar, kurser, ritter med kompisar osv utan att det ska bli tjaffs och bråk som kanske slutar med att jag inte kommer iväg ändå. Han är för svår för mig med lastningen och jag orkar inte längre. Jag gör inte det. Jag har förhoppningar om att få köpa ett fint halvblod snart, men det är inte säkert att jag får eller att det går ihop sig ekonomiskt. Oavsett ska Zorro ut på foder. 

Nu ska hunden snart ha mat och sen ska vi åka och lämna lite kort som jag tagit på och efter det ska vi åka och mocka skit. 

Ha de gött!

Inga kommentarer: