måndag 30 december 2013

Årets sista inlägg!

Imorgon är det årets sista dag och jag sitter och funderar på hur den ska utnyttjas. Är bjuden hem till morsan & farsan på grillat på eftermiddan och efter det kanske det bär iväg till Anna K. Hur jag ska ta mig dit och hem tillsammans med Lovis vet jag inte och det kommer förmodligen sluta med att jag blir sittandes hemma i ensamheten, men vad gör det på onsdag ? Förmodligen inte mycket.  

Fick för mig att jag skulle leta reda på badrumsvågen som jag inte har sett till sen jag flyttade. Har verkligen inte velat väga mig, alla bristningar som uppkommit med tiden talar så tydligt ändå men jag tänkte att jag ska börja året med en redig käftsmäll. Jag kanske behöver se det med egna ögon. Få det sagt i siffror istället för bristningar för att jag ska ta tag i min livsstil så att jag kan få sitta upp på hästryggen igen ? Tänkte iaf prova. Började med att titta i alla flyttlådor i förrådet. Ingen våg. Tittade ännu en gång i flyttlådorna inne i datarummet. Ingen våg. I alla garderober. Ingen våg. I lilla förrådet i hallen. Ingen våg. Där och då började jag fundera på om jag lånat ut vågen till någon. Såg en flyttlåda i vardagsrummet. Där låg den! Försökte starta den. Död. Nemas batterias. Ingen kräm. Stendöd. Har köpt batteri men har inte satt i det än. 

Egentligen har ju 2013 varit ett riktigt skitår med allt vad det kan tänkas innehålla. Stallkatten vart påkörd. Morfar dog. Bilen stulen. Tja, det var ju bara sista halvan av året men det var säkert nå skit med första halvan också. Så frågan är, avsluta skitåret med en vägning eller börja nästa år med skit ? I och för sig kan jag väl starta året med en vägning, kilona försvinner ju inte över en natt ändå tyvärr. 

Antar att det här vart årets sista inlägg så jag önskar ett Gott Nytt År så hörs vi 2014! :) 

Inga kommentarer: