måndag 26 augusti 2013

Usch va jobbigt det var i stallet idag när man visste att inte Tiger kommer komma tillbaka något mer. Kurre har varit på gården hela dagen. Förmodligen har han väntat på att Tiger ska komma och lösa av honom, dom hade som något avlösningssystem så det var mer eller mindre alltid en katt hemma.

Provade bägge sadlarna på Zorro. Han kunde inte ha någon utav dem så nu ska dom slängas ut på annons. Tränade lite bergsget med Athlas samt en och en annan buga. Imorgon är det ju Moa-träning. 

Körde ner mamma till Morfars lägenhet idag för hon och pappa skulle hämta en massa papper samt morfars bil som ska göras i ordning för försäljning och passade då på att åka hem och hämta en del grejer som skulle till tippen. Som vanligt när man har slängt grejer och åker ifrån tippen så infinner sig en sån underbar känsla! Helt otroligt!

Har tänkt lite på det som hänt, med plötsliga dödsfall osv så ska börja rensa ordentligt i lägenheten. Skulle jag av någon anledning dö hastigt så vill jag inte skämmas där jag sitter och tittar på medans dom städar ur min lägenhet. 

Nattis!

Inga kommentarer: