torsdag 23 maj 2013

Torsdag och ledig. Imorse när jag kom hem möttes jag av en asglad Lovis som slog i svansen överallt och var riktigt på hugget. Väntar bara på den dagen hon slår sönder svansen. Efter att hon blivit rastad och ätit och var klar skulle jag lägga mig på soffan och glo på film o sova. Tänkte att om jag lägger mig på soffan så kanske jag inte sover lika länge som jag säkerligen skulle göra i sängen. Jag skojar inte när jag säger att hon for runt i lägenheten, skällde som en tok och gjorde sina piruetter i sin säng i hallen. Det var längesen hon var så pigg och glad så det var underbart att se men hon hade gärna fått skippa skällandet. Sov till 12.15 vilket var längre än jag hade tänkt men. 

Idag kom givetvis regnet och åskan. Visst har det inte regnat så mycket i år så man blir ju bortskämd men det hade hellre fått regna igår eller väntat till helgen. Tänkte att jag skulle ha kört Athlas idag och lasttränat Zorro men vi tar det en annan dag. 

Lasttränade med Zorro igår och det gick så pass att han ställde framhovarna på rampen utan stress eller tvång. La godiset på mattan men så fort han tagit sista pelletsen i munnen backade han av. Moa kommer om två veckor eller något sånt så då får vi väl göra om lite eller så för att det ska gå bättre. 

Har börjat röja i vardagsrummet och något jag märkt är att jag är en jävel på att lägga saker i papp/plastkassar och sen ställa det nånstans och bara skita i det. Har hittat hur många kassar som helst med diverse bröte i. Helt sjukt ju! Har inte burit ut så mycket ur vardagsrummet ännu men det har redan börjat eka lite smått. 

Nu ska jag och Lovis gå och slänga lite sopor, ta en liten runda i regnet och sen är det kniven mot strupen :)

Inga kommentarer: