tisdag 8 januari 2013

Det var okej ändå

Jaha detta blev en helt okej dag trots allt. Dock har jag ännu inte hängt upp tvätten eller diskat all disk men det ska väl hinnas/orkas med så småningom. Skoningen gick jääävligt bra då vi bremsade på en gång. Nästa tid för skoning är 28 februari och då är det för tidigt att rycka skorna så Athlas kommer få skos ännu en gång. Zorros hovar var rätt fina så vi får se hur det blir med dom. 

Lovis och jag tog en promenad i dagsljus för ovanlighetens skull. Vi gick i skogen hos morsan och det kommer dröja innan vi går där igen då det var isgata hela grusvägen bort till skogen. Lovis galopperade på isen några gånger o vad jag skrattade åt henne, hon liksom studsade fram på nå vis bara för att det var så halt. Hon halkade omkull två gånger men hon vart inte halt eller så. I skogen fick vi istället pulsa i lite snö, men oj vad glad hon vart när hon fick vara lös! 

Imorrn har jag tydligen turen att ha både insläpp av hästar och fodring av hundar. Får se om det blir en sväng till ridhuset med Athlas för lite tömkörning. 

Nytt på bloggen för i år är också en Kalender som sitter nästan längst ner på sidan. Där ser du om det är något speciellt som händer under aktuell vecka. Om det är av intresse.

Bjuder på en nytagen bild med fokus någon helt annanstans än i ansiktet men vad spelar det för roll, det är ju ändå en bild, som dessutom är tagen idag! :) 

Inga kommentarer: