lördag 4 februari 2012

Var upp till gymmet en stund förut idag och tänkte köra på ordentligt på både crosstrainer, löpband och lite styrkemaskiner men kände redan på crosstrainern att det aldrig skulle funka då huvudet dunkade lite lätt, så det blev bara 30 minuter på den och sen fick det vara bra.

Lovis har fått springa lös hos morsan o farsan idag och det gick utav bara fan. Morsan hjälpte mig att klippa klorna på henne också så nu är det gjort. Tror hon tycker att livet suger just nu då vi inte är ute så mycket nu, men vem fan vill vara ute när det är 15-20 minus ute ? Jo, Lovis vill det. Måste skaffa ett täcke åt henne sen när jag fått pengar, hon har ju vuxit ur sitt 70 täcke :P

Nu har hon blivit så helvetes tråkig med maten igen. Imorrn är det inget annat som erbjuds än hennes egen mat. Om hon så inte ska äta på hela dagen. Kan hundar få någon form av ätstörning ?

Idag ringde Anna B också så vi bestämde att jag ska komma med Athlas till gyttorp på onsdag och få hjälp med tömkörningen. Men har kommit fram till att jag nog inte behöver någon hjälp då det känns som han börjar förstå vad jag vill och det bara går bättre och bättre. Känner mig väl inte så sugen på att hålla på i kylan heller och dessutom har jag inte pengar till det heller, så ska ringa henne på måndag och avboka tiden. Kan ta det till våren istället om jag känner att jag skulle vilja ha hjälp då. Just nu känns det som jag lever på existensminimum och det i sig är en sån jävla stress. Inte konstigt att folk går ner sig i depprisioner och självmordstankar ! Jag har levt såhär sen i november och det har varit jobbigt nog !

Nehe, bara skit på tvn så jag ska gå ut med soporna, rasta hunden och sen ska hon nog få sig en liten dusch. Go kväll !

Inga kommentarer: