lördag 10 november 2012

Emma & Jana

Var för några dagar sen och klippte Emmas fina häst Jana. Det var första gången hon blev klippt och hon stod, som jag hade förväntat mig, stilla som att hon hade blivit klippt flera gånger förut. Det är en fröjd med så stabila yngre hästar. Speciellt i den storleken då Jana inte är speciellt liten. 

Efter klippningen gick vi ut till paddocken och Emma trickade lite med Jana så jag kunde träna på att ta kort med min kamera. Många av bilderna såg riktigt bra ut på kameran men i datorn vart dom inge vidare så dom vart lite för mörka och några vart suddiga. Men övning ska väl ge färdighet nångång.  

 Man såg att Jana visste precis vad hon skulle göra borta vid staketet och hon såg så himla mallig ut när hon gick spansk skritt :) Här ser man också hur stor hon faktiskt är, men så himla fin!

Här står hon i kompliment. Fick också se buga och en massa bus. Det var riktigt kul att se faktiskt och man blir impad när man ser en sån stor och tung häst busa och tricka utan att det ser tungt och klumpigt ut. 

Så fin!


Inga kommentarer: