måndag 19 mars 2012

Nudå ?

Då har kennelträffen varit. Det var så otrooooligt skönt att komma iväg en dag och bara umgås med Linda och Lovis. Vi provade på viltspår, något som Lovis tyckte var skitkul, så när lönen har trillat in ska jag åka och köpa några klövar och blod.

Nu är ju frågan som den, när kennelträffen som jag verkligen längtat efter är förbi, vad ska jag se fram emot nudå ? Semestern ? Ullared ? Ja, vi får väl se vad som händer härnäst.

Idag har jag verkligen varit ute i god tid med allt tror jag. Har varit till annalysen och köpt burkmat till Lovis, varit upp till Ånnaboda en snabbis för jag tänkte gå med Lovis där men ångrade mig, mockat åt hästarna, rastat morsans hundar, gått med Lovis, suttit här vid datorn och tja, det är väl det som har hänt idag. Tänkte åka och simma men det har tydligen slutat blåsa ute så jag funderar på om jag skulle greja med hästarna istället.

Imorrn och på onsdag är det nattjobb som gäller sen har jag bara ett skift kvar som jag måste jobba extra för att inte få löneavdrag, skönt ! Nu ska jag fundera vidare, simma eller rida ? Vi hörs snart igen !

2 kommentarer:

JhillhzaN sa...

Du får se fram emot en hel dag ute i Kvarntorps skogar någon dag när vi är lediga så kan vi grilla, spåra och leka med hundarna :D Kan slänga ihop ett gäng. :)

Annika sa...

Ja det tycker jag verkligen ! Kanske går redan nu till helgen om vi har vädret med oss och skorna håller ? Ska kolla när jag får lön och om Emma vill följa med :)